Aandacht voor ambachtelijke familiebedrijven op paleis Soestdijk

 In Privé & Vermogen

Baarn – In de voortuin van paleis Soestdijk vindt de komende maand Royaal Genieten Soestdijk plaats. Het publiek kan hier kennismaken met ruim 80 ambachtelijke bedrijven, voornamelijk familiebedrijven.

Het evenement, dat dit jaar voor het eerst gehouden wordt, staat in het teken van vorstelijk vakmanschap. Vakmanschap wordt steeds meer én beter gewaardeerd. De consument ziet, voelt, proeft en erkent de kwaliteit van een handgemaakt product. Van waren die met liefde en aandacht zijn vervaardigd.

Met passie
Bezoekers kunnen tijdens Royaal Genieten Soestdijk genieten en proeven van ambachtelijke producten die vaak al generaties lang volgens hetzelfde geheime recept worden vervaardigd. Meestal zijn het familiebedrijven die hun kennis al generaties lang doorgeven. Gepassioneerde mensen met gouden handen, zoals een chocolatier, een schoenmaker, een restaurateur, een goudsmid. Bijzonder is het om te zien hoe een sigarenroller vliegensvlug te werk gaat en geurige sigaren maakt. Inspirerend is de nieuwe generatie ‘gildemeesters’, die staan voor duurzame en eerlijke producten.

Royaal Genieten is van 30 augustus tot en met zondag 2 september dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur.

 

Recommended Posts