Aannemersbedrijf Fraanje gezond door familiebedrijfimago

 In Geen categorie

Veel bouwbedrijven hebben tijdens de economische crisis rake klappen gekregen. Aannemingsbedrijf Fraanje uit Lewedorp is de dans ontsprongen. Dat komt deels omdat ze een familiebedrijf zijn, vertelt directeur Martijn van Sabben aan Omroep Zeeland.

Het bedrijf is momenteel bezig met de bouw van de brede school in Kapelle. Continuïteit speelt een belangrijke rol. “In personeelsaantal zijn we niet geslonken,” vertelt van Sabben. “Door natuurlijk verloop zijn er wel een paar weggegaan, maar er zijn geen ontslagen gevallen.”

Familiebedrijfimago
Ook het feit dat Fraanje bekend staat als familiebedrijf, heeft er volgens Sabben bij geholpen dat het bedrijf nog zo gezond is. “Voor veel klanten staat de naam familiebedrijf gelijk aan ervaring,” aldus de directeur. ”Het is een reden om bij ons te blijven.” Fraanje communiceert om deze reden maar wat graag naar de buitenwereld dat het bij hen om een familieonderneming gaat.

Het korte interview met Omroep Zeeland is hier te bekijken. Vorig jaar won Fraanje overigens al de prijs voor het Zeeuws Familiebedrijf 2014.

Recommended Posts