Abonneer u nu op Fambizz en ontvang kosteloos bestseller LEF!

Met Fambizz publiceren we online uiteenlopende bijdragen voor en over alle familiebedrijven die ons land rijk is. Maar wat sommigen van onze lezers nog niet weten, is dat we ook offline onze verhalen verspreiden! Met een abonnement op Fambizz ontvangt u twee keer per jaar de Fambizz Post, een fysieke uitgave waarin het familiebedrijfsleven centraal staat én leest u alle premium content op ons platform.

Met Fambizz belichten we de Nederlandse familiebedrijven op verschillende manieren. De bedrijven zelf komen aan het woord en delen hun geheimen, maar we gaan ook in gesprek met experts die veelvuldig bij deze familiebedrijven over de vloer komen. Wat speelt er, waarin onderscheiden deze familiebedrijven zich en welke ontwikkelingen vinden er momenteel plaats?

De wijze waarop we onze content verspreiden is eveneens divers. Met Fambizz.nl bereiken we maandelijkse meer dan 5.000 ondernemers en familiebedrijvenexperts. En met de Fambizz Post komen daar nog eens een kleine 4.000 lezers per uitgave bij. Maar we zijn ervan overtuigd dat nóg meer mensen op de hoogte willen blijven van alle verhalen die Fambizz te vertellen heeft. Daarom bieden we nieuwe abonnees een online inschrijfmogelijkheid én een mooi welkomstgeschenk aan.

LEF als welkomstgeschenk bij Fambizz Post

U abonneert zich via onze Abonnement-pagina een jaar lang op Fambizz. Voor twee uitgaven per jaar betaalt u 25 euro (ex. btw). Wordt u nu abonnee, dan ontvangt u bestseller LEF (ter waarde van 35 euro) cadeau! LEF is een bundel van 22 inspirerende interviews met topondernemers, uitgegeven door contentmarketing- en PR-bureau Mediatic.

Onder deze topondernemers bevinden zich de leiders van de meest toonaangevende Nederlandse familiebedrijven, waaronder Bas van der Veldt (AFAS Software), Frits van Eerd (Jumbo) en Peer Swinkels (Bavaria). Maar ook Pieter Zwart (Coolblue), Raymond Cloosterman (Rituals), Hugo de Koning (YoungCapital), Michiel Muller (PICNIC) en vele anderen komen aan het woord. Kortom: op de hoogte blijven van alles wat er speelt binnen de top van het (familie)bedrijfsleven is nu extra aantrekkelijk!

Andere vragen?

Fambizz is altijd op zoek naar samenwerkingsverbanden met familiebedrijven en familiebedrijvenexperts. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief