Ambitieus AFAS verlengt sponsorcontract AZ

 In Finance

Alkmaar – Familiebedrijf AFAS heeft het contract als hoofdsponsor van de Alkmaarse voetbalclub AZ met vijf jaar verlengd. In de deal zijn verbeterde voorwaarden opgenomen.

Het oude sponsorcontract van AFAS met de tweevoudig landskampioen liep nog tot 2013. Toch werd het contract al opengebroken. Truus Koppelaar, directeur Marketing en Communicatie van AFAS zegt erover: “We waren nog niet klaar met elkaar. De samenwerking tussen AFAS en AZ verloopt uitstekend. We hebben het contract dus bewust vroegtijdig al opengebroken.” De komende vijf jaar prijkt de naam van AFAS dus nog op de shirtjes en blijft het AZ-stadion het AFAS-stadion heten.

Procesautomatisering
AFAS, dat onder leiding staat van softwarefamilie Van der Veldt, gaat AZ verder helpen met procesautomatisering. “Het doel van deze automatisering is het inzichtelijker maken van de financiële stromen”, verduidelijkt Koppelaar. “Door de strenge regels van de KNVB is dit een belangrijk onderdeel geworden in de voetbalwereld.” Volgens Koppelaar kijkt AFAS erg uit naar de komende periode met AZ. “We hebben dezelfde waarden en zijn beiden ontzettend ambitieus.”

Recommended Posts