Bavaria bestaat weer volledig uit familieleden

Han van der Veen is afgelopen februari met vervroegd pensioen vertrokken bij bierbrouwerij Bavaria. Hierdoor bestaat het bestuur van de bierbrouwer weer volledig uit familieleden van de familie Swinkels.

Uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel blijkt dat Han van der Veen (1953) afgelopen februari vertrokken is bij familiebedrijf Bavaria. Van der Veen was de enige persoon in het bestuur van Bavaria die geen deel uitmaakte van de familie Swinkels. Deze familie heeft al zeven generaties lang de leiding over het bedrijf. Van der Veen was sinds 1998 actief als CFO bij het familiebedrijf. Voor zijn komst naar de Nederlandse bierbrouwer was hij financieel directeur van de Indonesische bierbrouwerij Delta Djakarta.

Overgang zevende generatie
In 2007 nam bestuursvoorzitter Peter Swinkels afscheid van het familiebedrijf. Vanaf dat moment was Van der Veen actief in het begeleiden van de overgang van de zesde naar de zevende generatie, naar uiterste tevredenheid van het huidige bestuur. Nu Van der Veen zelf met pensioen gaat, bestaat het bestuur van Bavaria weer volledig uit leden van de Swinkels-familie. Bestuursvoorzitter Jan-Renier Swinkels heeft nu samen met Frank, Stijn, Pieter en Peer de leiding over het bedrijf.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief