Beloning voor duurzaam familiebedrijf

 In Innovatie

Nieuw-Vennep – Nijssen Recycling B.V. is genomineerd voor de SHARE Award 2013. “Wij zijn zeer vereerd met de nominatie”, aldus directeur Gerard Nijssen, die recycling een noodzaak vindt.

Het recyclingbedrijf Nijssen uit Nieuw-Vennep, dat dit jaar 75 jaar bestaat, is één van de genomineerden voor de SHARE Award. Deze award is een blijk van waardering voor duurzame bedrijven uit de Randstad. Directeur Gerard Nijssen vindt het een eer dat zijn bedrijf tot de genomineerden behoort, maar hij heeft eerlijk gezegd geen idee waar de nominatie vandaan komt. “Wij zijn altijd al bezig met duurzaamheid, dus dat is niet iets nieuws.”

Familiebedrijven gaan samen
In 2003 is Nijssen Recycling ontstaan uit een fusie van twee familiebedrijven, Brantjes en Nijssen. Op het gebied van gescheiden inzameling is het bedrijf inmiddels toonaangevend in de Randstad. De regio waar zij actief zijn op het gebied van inzamelen en verwerken van vrijwel alle soorten secundaire grondstoffen. De primaire focus ligt bij het inzamelen van papier, plastics, hout en groenafval.

Waardering voor duurzame bedrijven
De SHARE Award is een blijk van waardering en stimulering voor een bedrijf uit de regio Haarlemmermeer dat de afgelopen jaren uitblonk in duurzame initiatieven en kansen. Op 15 april reikt de Haarlemmermeerse wethouder Duurzaamheid, John Nederstigt, de Award uit.

 

 

Recommended Posts