Biesheuvel presenteert begroting op Euronext

 In Dossier: ONL

De schaduwbegroting die ONL voor Ondernemers op 9 september naar buiten brengt, wordt gepresenteerd op de Euronext. Dat heeft schaduwpremier Hans Biesheuvel aan Fambizz laten weten.

Op de tweede dinsdag van september presenteert het Schaduwkabinet, een initiatief van ONL voor Ondernemers, haar schaduwbegroting. Hierin presenteert het de plannen voor ondernemend Nederland. De begroting wordt gepresenteerd op de Euronext en aangekondigd middels een gongslag.

Gezonder ondernemersklimaat
Rode draad van de schaduwbegroting is het stimuleren van de economie en de arbeidsmarkt. “We willen ondernemers hun onderneming weer teruggeven”, licht Biesheuvel toe. “In onze begroting presenteren we de plannen waarmee we dat willen realiseren. Want het aantal faillissementen is weliswaar gedaald; gemiddeld vallen er per maand toch nog 800 bedrijven om. Dat is enorm. Daar willen we met onze plannen een einde aan maken.”

Biesheuvel benadrukt dat de schaduwbegroting geen tegenbegroting is. “We willen de politiek hiermee prikkelen en hopen dat ze met onze plannen aan de slag gaan.” Over de inhoud van de plannen doet Biesheuvel vooralsnog geen uitspraak.

Recommended Posts