Boek: ‘De Flex BV nader bekeken’

Fambizz komt met enige regelmaat boeken tegen die interessant zijn voor familiebedrijven. We zetten de komende periode enkele boeken uiteen. In deze editie het boek ‘De Flex BV nader bekeken’, geschreven door advocaten- en notarissenbureau Nysingh.

Het BV-recht is met ingang van 1 oktober 2012 ingrijpend veranderd. Net als de beoogde invoering van de Wet bestuur en toezicht op 1 januari 2013. Advocaten- en notarissenbureau Nysingh heeft de belangrijkste wijzigingen uiteengezet in het boek ‘De Flex BV nader bekeken’.

De veranderingen
De nieuwe wetswijzigingen zoals deze nu zijn vastgelegd in de Wet vereenvoudiging en flexibilisering bv-recht en de Wet bestuur en toezicht zijn bedacht om de regels rondom vennootschappen flexibeler en eenvoudiger te maken. Maar wat is er nu precies veranderd? En wat betekenen deze veranderingen in de praktijk voor het familiebedrijf?

Overzichtelijk
Advocaten- en notarissenbureau Nysingh brengt met het boek een handige leidraad op de markt waar familiebedrijven hun voordeel mee kunnen doen. Het handboek zet op een overzichtelijke manier de belangrijkste wijzigingen op een rij. Op de linkerpagina lees je bijvoorbeeld wat er gewijzigd is en op de rechterpagina wat dat nu concreet betekent en hoe je hier je voordeel mee kunt doen. Achterin het boek zijn de verschillende wetteksten toegevoegd.

‘De Flex BV nader bekeken’ is gratis te bestellen op de site van Nysingh

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief