Budelpack Poortvliet BV gaat over op volgende generatie

 In Bestuur & Personeel

Poortvliet – Het verpakkingsbedrijf Budelpack Poortvliet BV is per 1 september overgegaan van vader André Nieuwkerk op zoon Peter. Door de overgang kunnen ingezette verbeteringen volgens het bedrijf definitief doorgaan. 

Nu de meerderheid van de aandelen in het bedrijf in handen zijn van de 39-jarige Peter Nieuwkerk (foto) zal Budelpack Poortvliet BV definitief voortbestaan als familiebedrijf. “Dit was een bewust ingezette actie, nu blijft het bedrijf binnen de familie”, aldus Peter Nieuwkerk. Deze overgang zal er voor zorgen dat de verbeteringen op de belangrijkste punten (verpakkingsinnovatie, verpakkingsmachines en verpakkingsdiensten) voor de toekomst veilig gesteld zijn.

Logische beslissing
Nieuwkerk junior was geen vreemde voor het bedrijf van zijn vader. Tot de overname was hij Managing Director. Hij trad in 2004 in het dienst bij het familiebedrijf. Maar met twee broers en een zus was hij niet de enige kandidaat. “Mijn vader moest kiezen tussen vier gelijkgestemden. Maar ik ben als enige werkzaam in het bedrijf, daarom was het een logische beslissing dat ik het bedrijf overneem. Ook hebben mijn broers en zus andere ambities”, aldus Nieuwkerk.

Recommended Posts