Da Vinci “leukste familiebedrijf van Nederland”

 In Dossier: Familie Fundament Award

Da Vinci won de Familie Fundament Award net niet, maar de salonautomatiseerder is wel het Leukste Familiebedrijf van Nederland. Althans, die officieuze benoeming kregen de goedlachse zussen Lidwien, Marre en Carlijn Heersink tijdens de finaleavond eind maart in De Bilt. Op de eigen website maakt Da Vinci er melding van.

“De jury heeft het meerdere keren gezegd: jullie zijn het leukste familiebedrijf. Dat steken we in onze zak natuurlijk!”, vertelt directeur Lidwien Heersink. Familiebedrijf Da Vinci Salonautomatisering was net als Zwijnenburg Mode één van de winnaars in de categorie ’10 tot 50 medewerkers’ van de Familie Fundament Award in de regio Noordoost en Midden. In de landelijke finale ging producent van reinigingsmiddelen en –concepten Spectro met de winst aan de haal in deze categorie.

Vierde generatie
De zussen Heersink vormen de vierde generatie van Da Vinci. “Onze vader heeft een supermooi bedrijf opgebouwd waar wij nu ons eigen ding van gaan maken”, vertelt de 27-jarige directrice. “We zien kansen in de 2000 kapsalons, 9000 medewerkers, 8,5 miljoen consumentenbezoeken en het buitenland.” De Familie Fundament Award wordt georganiseerd door het Nederlands Centrum voor het Familiebedrijf (NCFB). Partners zijn accountantsorganisatie BDO en Rabobank.

Recommended Posts