De Eeuwige Jeugd: hét boek over familiebedrijven. Vraag het nu aan!

Familiebedrijvenboek

Met haar familiebedrijvenboek geeft BDO opvolging aan de resultaten van het rapport ‘Het geheim van de eeuwige jeugd’, van Erasmus Centre for Family Business (ECFB). Daaruit bleek onder andere dat familiebedrijven met een lange historie het gemiddeld beter doen wanneer de bedrijfsnaam gelijkstaat aan de familienaam.

Overleven zit familiebedrijven in het DNA

Letterlijk. Als dit onstuimige jaar één ding zichtbaar maakt, is het de veerkracht van familiebedrijven. Menig familiebedrijf heeft al vele crises weten te doorstaan, zoals de Spaanse Griep, de Tweede Wereldoorlog en de oliecrisis.

Wat is er nodig om vitaal te blijven? Om de continuïteit te garanderen? Juist voor oudere familiebedrijven is het belangrijk om niet achterop te raken bij veranderingen die plaatsvinden. Hoe doen andere, eveneens gerespecteerde, familiebedrijven dit? In dit boek portretteert BDO zes prachtige families. Ieder met hun eigen historie en verhaal: Brabantia, Royal Eijsbouts, GASSAN Diamonds, Smit & Zoon, Tembo Group en Vergeer Holland.

Vraag het BDO Familiebedrijvenboek De Eeuwige Jeugd aan

Vraag nu BDO’s zevende familiebedrijvenboek aan en ontdek welke stappen je als familiebedrijf hebt te zetten om generatie op generatie succesvol te zijn én te blijven. Vraag het boek hier aan!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief