De Fambizz Legal Top 30: alle kantoren op een rij

Het familiebedrijfsleven heeft een geheel eigen dynamiek, met vraagstukken die daar weer op aansluiten. Hoe zit het bijvoorbeeld met de opvolging: vind je die binnen de familie, of komt er een extern persoon aan het roer te staan? Maar ook vragen rondom de samenstelling van het toezichthoudend orgaan en kwesties rondom privacy leven bij uitstek binnen het familiebedrijf. Welke legal adviseurs het verschil maken voor het familiebedrijf? Dat zie je in deze Top 30.

De redactie van Fambizz heeft zich het afgelopen jaar verdiept in het legal-vakgebied. Research en gesprekken met het Fambizz-netwerk resulteerden uiteindelijk in dertig partijen waarvan de redactie zeker weet dat zij er goed op staan bij het Nederlandse familiebedrijf. Van Amsterdam tot Eindhoven en van fiscaal recht tot arbeidswetgeving: ieder kantoor is uniek, met één gemeenschappelijk aspect. Alle dertig helpen ze vermogende families richting een onbezorgde toekomst.

Onderstaande Fambizz Legal Top 30 is echter géén hiërarchische lijst. Alle namen staan willekeurig gerangschikt. Het enige wat wél vaststaat is dat de dertig kantoren die we hieronder benoemen er allen toe doen in de ogen van het Nederlandse familiebedrijfsleven. Eerder namen we jullie al mee in de specialistische praktijk van vier advocaten- en notarissenkantoren, te weten: Nysingh advocaten-notarissen, Wintertaling Advocaten & Notarissen, Fort Advocaten en Poelmann van den Broek advocaten.

Fambizz Legal Top 30

ABMA Scheurs
Russell Advocaten
TK advocaten & notarissen
AKD Advocaten en Notarissen
Arcagna
Dentons Boekel
Boels Zanders Advocaten
Buren Legal
Damsté Advocaten Notarissen
Delissen Martens
DVAN
HVG law
Houthoff
Kneppelhout & Korthals Advocaten
La Gro Geelkeren advocaten
Wintertaling Advocaten & Notarissen
Nysingh advocaten-notarissen
Poelmann van den Broek advocaten
Smalbraak Notarissen
Koele Tax Legal
VBC Notarissen
Lexence
Loyens & Loeff
NautaDutilh
Rebastion
Bureau Brandeis
Trip Law
Bierman Advocaten
Fort Advocaten
Dommerholt Advocaten

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief