De Groot Installatiegroep versterkt positie in de markt met overname activiteiten familiebedrijf Elektravon

De Groot Installatiegroep vergroot zijn positie in de Nederlandse installatiebranche dankzij de overname  van de activiteiten van Elektravon met vestigingen in Naaldwijk en Breda. De 160 medewerkers van het bedrijf worden toegevoegd aan het team van De Groot Installatiegroep. Door deze overname versterkt De Groot Installatiegroep haar positie als één van de grootste installatiebedrijven in Nederland.

Binnen het familiebedrijf Elektravon was er binnen de huidige aandeelhouders geen geschikte opvolging. Daarom is er gezocht naar een overnamekandidaat met eenzelfde soort DNA; de familiecultuur dient zo veel mogelijk bewaard te blijven. De Groot Installatiegroep is, gezien bedrijfsvoering, werkwijze en expertise een uitstekende partij.

Algemeen directeur Marcel de Groot van De Groot Installatiegroep over de overname: “Elektravon is een elektrotechnisch installatiebedrijf met als vakdisciplines elektrotechniek, regeltechniek, besturingstechniek, beveiliging en service en onderhoud, maar ook tuinbouw. Een gebied waar we binnen Nederland nog niet gepositioneerd waren. Hierdoor past het uitstekend in het strategische plan van ons bedrijf.

Voor De Groot is deze expertise, maar ook zeker de activiteiten op de gebieden utiliteit en industrie en een betere landelijke dekking, zeer interessant. Voor de huidige opdrachtgevers van Elektravon zal er weinig veranderen. Doordat de vestigingen gehandhaafd blijven en we alle medewerkers overnemen, zullen de relaties hun vaste aanspreekpunt blijven houden en zal de service die altijd geleverd werd, gewaarborgd blijven.”

Inmiddels is het personeel geïnformeerd en zullen alle relaties de komende periode worden geïnformeerd over de overname van werkzaamheden door De Groot Installatiegroep.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief