De handigste zakelijke apps op een rij

 In Innovatie

Deventer – Hoe helpen apps om het beste uit de bedrijfsvoering van uw familiebedrijf te halen? Fambizz zet de handigste zakelijke apps op een rij waar u als ondernemer voordeel mee kunt doen.

1. Met de CamCard app voor Android en Iphone kunt u visitekaartjes uitwisselen. Hoe werkt het? Als u een visitekaartje hebt gekregen, moet u deze fotograferen. De app herkent de gegevens en slaat ze automatisch op. Natuurlijk is het wel mogelijk om zelf dingen aan te passen in het bestand. CamCard is beschikbaar voor 2,69 euro.

2. Met de gratis Evernote app (iOS en Android) kunt u eveneens visitekaartjes scannen. Naast deze mogelijkheid kunt u ook gemakkelijk aantekeningen maken, foto’s maken en te-doen lijsten maken. Deze app is vooral handig als u veel onderweg bent. De aantekeningen zijn namelijk ook te synchroniseren naar andere apparaten die u gebruikt.

3. Met de Notability app (iOS) kunt u handgeschreven notities maken en daar stemopnames, statistieken, afbeeldingen en media-bestanden aan toevoegen. Vooral bij vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten biedt deze app een uitkomst. Voor 1,79 euro bent u in het bezit van de Notability app.

4. Met de NieuweWetten app ziet u nieuwe wetten en wetswijzigingen als eerst. Handig, vooral voor u als ondernemer is het essentieel dat u de veranderingen bijhoudt. Natuurlijk kunt u aangeven welke onderwerpen uw aangaan en of u meldingen wilt krijgen als er een nieuwe wet of wetswijziging is. De app is gratis voor zowel Androidgebruikers als voor Iphonegebruikers.

5. Met de 1Password app voor Android en voor Mac hoeft u niet langer uw wachtwoorden te onthouden. Dat doet de app namelijk voor u. Met de ellenlange lijst van verschillende wachtwoorden is het een opgave om ze allemaal te onthouden. De 1Password onthoudt voor 7,99 euro al uw wachtwoorden, natuurlijk moet u van de app wel het wachtwoord onthouden.

6. Met de IThoughtsHD app (iOS) kan u uw gedachten ordenen in een mindmap. Als ondernemer bent u altijd bezig met van alles en nog wat. Deze app geeft u overzicht. Natuurlijk komen er uit die geordende gedachten nieuwe ideeën en concepten voort. Voor 7,99 euro kunt u al mindmappen.

7. Met de Scan2PDF Mobile app voor Androidgebruikers wordt jouw mobiel omgetoverd tot een scanner. Daarnaast zet deze app ook documenten om in PDF-bestanden. Met deze gratis app kunt u dus gerust buiten de deur werken: de fax en scanner heeft u in de broekzak.

Recommended Posts
Comments
  • ICT Beheer

    Best heel handig, maar ik mis de wat zwaardere zakelijke apps. Wat met Desktop Virtualization of andere applicaties die de productiviteit verhogen.