Dierenvoedingsproducent Vobra in de prijzen

Cat Food

Het familiebedrijf Vobra Special Petfoods is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot winnaar 2015 in de honden- en kattenvoedingsbranche.

Het Veghelse bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming binnen haar branche, met een zeer sterke positionering.

Internationaal
Vobra Special Petfoods werd opgericht in 1932 en heeft zich vanaf 1970 gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige honden- en kattenvoeding. Het familiebedrijf beschikt over twee fabrieken in Loosbroek en Veghel en voert de eigen merken CaroCroc, CASA-FERA, Impress Your Dog en SANIMED. Daarnaast produceert het ook veel Private labels voor andere bedrijven. Vobra levert wereldwijd aan 25 landen.

Verantwoordelijk ondernemen
De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Vobra Special Petfoods een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Vobra Special Petfoods hoog in het vaandel. De onderneming heeft duidelijke normen en waarden geformuleerd en neemt bij de uitvoering van haar kernactiviteiten verantwoordelijkheid voor het milieu en de sociale context. Nog meer redenen om Vobra de prijs toe te kennen, aldus de Nominatiecommissie.

De onafhankelijke jury van het Nationale Business Succes Award Instituut bepaalt begin 2016 welke branchewinnaar de Finale Award toegekend krijgt, verbonden aan de hoofdprijs van 100.000 euro.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief