Directie-overdracht bij Paree B.V.; Pieter Paree neemt de positie van zijn vader over

 In Geen categorie

Algemeen directeur Peter Paree van Paree B.V. draagt na een dienstverband van 44 jaar het stokje over aan zijn zoon Pieter Paree. Als derde generatie van de familie Paree wordt Pieter Paree (32 jaar) nu directeur van het veelzijdige elektrotechnische bedrijf. Dit feestelijke moment zal op donderdag 7 juni a.s. plaatsvinden.

Ter gelegenheid van de directie-overdracht vinden er verschillende festiviteiten bij Paree B.V. plaats.
Aansluitend is er op zaterdag 9 juni een open dag. Familieleden, vrienden en kennissen van de werknemers krijgen de gelegenheid om eens een kijkje te nemen achter de schermen bij het bedrijf. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid is de rijke historie van Paree B.V. in een magazine vastgelegd en zal worden uitgedeeld aan alle aanwezigen. Peter Paree vertelt in het magazine op een ludieke manier hoe zijn vader het elektrotechnische bedrijf oprichtte en welke groei Paree B.V. de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.
Mede door de leuke anekdotes en het authentieke beeldmateriaal een mooi aandenken voor alle bezoekers!

Paree BV 
Paree B.V. uit ‘s-Heerenhoek is sinds 1930 een begrip in Zuidwest-Nederland en ver daarbuiten.
Het innovatieve en dynamische bedrijf met 165 medewerkers is gespecialiseerd in industriële automatisering, elektro, beveiliging, telecom, IT en beheer alsook een combinatie van deze diensten.
Het familiebedrijf realiseert totaaloplossingen met veel toegevoegde waarde, van hoogwaardige kwaliteit én met een snelle service.

Recent Posts