Donkervoort breidt uit in Zwitserland

 In Bestuur & Personeel

Donkervoort, een sportwagenfabrikant uit Lelystad, opent een nieuws servicepunt in samenwerking met Garage Jörg AG in Zürich. Met deze samenwerking zet het familiebedrijf zijn groei binnen Europa voort.

Garage Jörg AG wordt gerund door broers Paul en Markus Jörg en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als officiële Toyota dealer.

Service en showroom
De garage zal verantwoordelijk worden voor onderhoud en service van de wagens van Donkervoort in de regio rond Zürich. Ze verzorgen daarnaast ook de eerste introductie voor geïnteresseerden in een sportauto van Donkervoort. De nieuwe partner zal ook permanent een Donkervoort D8 GTO in de showroom hebben staan voor een kennismaking en/of proefritten. Al deze activiteiten zullen in nauwe samenwerking met Donkervoort Automobielen worden uitgevoerd.

Passie voor de autosport
De keuze voor Garage Jörg is niet meteen de eerste de beste. Beide familiebedrijven delen een passie voor de autosport. Markus Jörg is actief Historic Grand Prix-coureur, waarbij hij niet zonder succes racet met historische – lichtgewicht – sportwagens. Het was de liefde voor lichtgewicht auto’s dat Donkervoort en Garage Jörg met elkaar in contact bracht.

Dennis Donkervoort, Head of Sales Donkervoort: “De wederzijdse passie voor techniek en de uiterst nette bedrijfsruimte en het gekwalificeerde personeel van Garage Jörg zorgde bij ons voor ‘het juiste gevoel’ voor deze samenwerking. Wij zijn erg blij met deze uitbreiding van ons service netwerk en kijken uit naar een lange en voorspoedige samenwerking. We hopen op een mooie groei van onze Zwitserse klantenkring!”

Paul Jörg, Head of Sales Garage Jörg: “Mijn team en ik hebben ongelofelijk veel zin om zo’n fantastisch en emotioneel automerk te vertegenwoordigen en kijken uit naar een lange en vruchtbare relatie met de familie en het team van Donkervoort . We verheugen ons erop om ons steentje bij te dragen aan de verdere kennismaking van Zwitserland met deze prachtige auto’s.”

 

Recommended Posts