Drie bijeenkomsten van het Gelders Familiebedrijven Gilde

Netwerkbijeenkomst bij familiebedrijf

Het Gelders Familiebedrijven Gilde, het platform voor familiebedrijven in de provincie Gelderland, organiseert de aankomende periode drie verschillende evenementen. Wij vertellen je wat er op 12 mei, 19 mei en 29 juni allemaal op de planning staat.

Donderdag 12 mei: Themabijeenkomst Bright Inc.

Het thema van deze bijeenkomst luidt: ‘Talenten in de familie en bedrijfsopvolging’. Over welke talenten beschikken de beoogde opvolgers?

Marco Verhagen en Maarten Laros van Bright Groep B.V. vertellen over hoe je achter je talent kunt komen. En hoe je dit talent inzet bij een bedrijfsopvolging.

Immers: iedereen heeft een talent. Maar hoe achterhaal je jouw talent? Waar ga je van ‘aan’? En, misschien nog wel belangrijker: ken je het talent van je familieleden? En passen die talenten wel binnen de ontwikkeling (en dus de toekomst) van je familiebedrijf?

Aanmelden voor het evenement kan hier.

Donderdag 19 mei: Netwerkbijeenkomst bij familiebedrijf Nimco

Familiebedrijf Nimco is een internationaal productiebedrijf van innovatieve schoenen, maar Nimco heeft in haar bijna 120-jarige bestaan de nodige transformaties meegemaakt.

Zo ligt de focus nu niet meer alleen op productie. Ook ondersteunt Nimco re-sellers op het gebied van marketing en winkelmanagement.

Hoe krijg je dergelijke transformaties voor elkaar? Samen met je medewerkers en familieleden? En hoe heeft Nimco de opvolging geregeld?

Klik hier om je aan te melden voor de netwerkbijeenkomst.

Woensdag 29 juni: Netwerkbijeenkomst bij familiebedrijf Royal Kaak

Een bijeenkomst bij Royal Kaak Groep in Terborg kan niet zonder aandacht te besteden aan het predicaat ‘koninklijk’. Een titel die het familiebedrijf sinds oktober 2021 mag dragen, met dank aan haar 175-jarige bestaan.

Het familiebedrijf is een totaalleverancier binnen de bakkerij-industrie. Alles wat nodig is binnen een bakkerij wordt door Kaak ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Van kleine bakker tot grootproducent.

Binnen Royal Kaak Groep staan de Sustainable Development Goals (SDG’s) hoog in het vaandel. Hoe zij zich hiermee onderscheiden? En tegelijkertijd groeien en internationaliseren? Dat komt tijdens het netwerkevenement allemaal ruimschoots aan bod.

Meld je hier aan voor deze netwerkbijeenkomst.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief