Duizendste artikel Fambizz online

 In Innovatie

Fambizz.nl heeft de mijlpaal bereikt van het duizendste bericht over familiebedrijven op de site. Het online platform, in de lucht sinds 1 januari 2012, is inmiddels uitgegroeid tot een ware kennisbank voor iedereen die familiebedrijven een warm hart toedraagt.

Fambizz.nl richt zich op ondernemers binnen en betrokkenen bij familiebedrijven die zich interesseren voor kwalitatief goed ondernemerschap in algemene zin, maar ook voor de typische uitdagingen waar familiebedrijven voor staan.

Kennisbank
Sinds 2012 brengt de site dagelijks nieuws, achtergrondinformatie en expertartikelen over familiebedrijven. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een ware kennisbank en wordt vanuit de markt regelmatig om input gevraagd. Verschillende samenwerkingen maken het platform inhoudelijk nog sterker. Daarnaast worden regelmatig interviews gepubliceerd met sleutelfiguren uit de wereld van familiebedrijven.

Toekomst
Fambizz.nl is een bekende speler binnen de familiebusiness. Doel voor de toekomst is om deze positie nog steviger te verankeren. Hoofdredacteur Suzanne Wijers: “De ambitie voor de toekomst is om nog meer kennis te vergaren over alles wat met familiebedrijven te maken heeft. De snelle groei van de website laat zien dat de markt groot is en dat er veel behoefte is aan specialistische kennis. We zijn dan ook altijd op zoek naar partners en experts om Fambizz.nl naar een nog hoger niveau te tillen.”

 

Recommended Posts