Dura Vermeer neemt familiebedrijf Van Ieperen Groep definitief over

 In Bestuur & Personeel, Finance

Zoetermeer – Bouwbedrijf Dura Vermeer neemt het onderhouds- en renovatiebedrijf Van Ieperen Groep over. Dat maakte het bouwbedrijf maandag bekend.

Dura Vermeer en Van Ieperen Groep bereikten afgelopen weekend een definitief akkoord. Met de overname verwerft Dura Vermeer één van de belangrijkste spelers op het gebied van onderhoud en renovatie van de sociale woningbouw in Nederland. Familiebedrijf Van Ieperen Groep werd in 1985 opgericht en heeft een jaarlijkse omzet van veertig miljoen euro.

Activiteiten
Met deze overname kan familiebedrijf Dura Vermeer haar onderhoud-, renovatie- en beheeractiviteiten verder uitbouwen. Van Ieperen Groep blijft onder haar bestaande naam en directie functioneren. De 110 medewerkers zijn bovendien bij de overname betrokken.

Principeakkoord
Fambizz meldde begin maart al dat er een principeakkoord was bereikt met V.I.H. Beheer IJsselstein om het familiebedrijf Van Ieperen Groep over te nemen. Toen werd er verwacht dat de deal in april rond zou zijn, afhankelijk van wat de Nederlandse Mededingingsautoriteit(Nma) ervan zou vinden.

Recommended Posts