Eerste printeditie Fambizz is een feit

 In Innovatie

Na een periode van hard werken verschijnt deze week dan eindelijk de eerste printeditie van Fambizz: de Fambizz Post. Bij maar liefst 25.000 mensen valt de bijlage over familiebedrijven deze week op de mat.

De redactie van Fambizz is trots op het resultaat van de Fambizz Post, die deze week bij ondernemersmagazine Brookz verschijnt. De papieren uitgave staat bomvol praktische informatie over en voor familiebedrijven en behandelt onderwerpen als bedrijfsopvolging, overdracht, financiering en vermogensbeheer. “Veel mooie partijen en bekende namen hebben met ons samengewerkt aan deze bijzondere special”, vertelt hoofdredacteur Suzanne Wijers. “Een aantal voorbeelden daarvan zijn John Fentener van Vlissingen, Roberto Flören, Ilse Matser en Hans Biesheuvel. Ook kleinere partijen wilden graag hun verhaal doen en kennis tentoonstellen via dit medium. Samen hebben we gezorgd voor een informatief en actueel medium dat familiebedrijven helpt hun bedrijf te professionaliseren.”

Specifiek medium familiebedrijven
De hoofdredacteur laat nog in het midden of er een vervolgeditie komt. Wijers: “We zijn onlangs een samenwerking aangegaan met ONL voor Ondernemers van Hans Biesheuvel. Met dit partnership willen we familiebedrijven een stevig podium geven. Een vervolgeditie van de Fambizz Post behoort dan zeker tot de mogelijkheden.”

Ook een editie van de Fambizz Post ontvangen? Vraag een exemplaar op bij Kristel Hurenkamp (eindredacteur) via kristel@functioneelwit.com

Recommended Posts