En de MKB Reseller of the Year is…

In Hotel Krasnapolsky in Amsterdam werd op donderdagavond 21 januari de MKB Reseller of the Year 2015 uitgereikt. Gelukkige winnaar was Brian Speelman, CEO van ICT-leverancier Centralpoint.nl. De award werd overhandigd door onder meer Witold Kepinski, hoofdredacteur van DutchitChannel.

Meer dan 300 directieleden van bijna alle fabrikanten, resellers en distributeurs waren van de partij bij het Channel Award Gala, waar de uitreiking plaatsvond.

Centralpoint.nl kreeg de meeste stemmen van de lezers van Dutch It Channel. De ICT-leverancier groeit aanzienlijk in de IT-hardware-markt. En daar mag het bedrijf tevreden mee zijn als je kijkt naar hoe de markt nu aan het krimpen is, vindt Kepinski.

“Het winnen van deze award is de bevestiging dat Centralpoint.nl door ICT-fabrikanten, distributeurs en collega-resellers gezien wordt als toonaangevende leverancier van ICT-apparatuur aan MKB Nederland”, zegt Speelman. “Onze klanten waarderen ons commitment om hen met onze twee klantenformules de hoogst mogelijke klantbeleving te garanderen. Onze groei realiseren wij dan ook door terugkerende tevreden klanten.”

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief