Enquête: help Fambizz vooruit!

 In Innovatie

Fambizz bestaat nu ruim twee jaar. In deze periode hebben de redacteuren van het online platform geprobeerd u zo veel mogelijk van relevante informatie te voorzien. Maar het kan natuurlijk altijd beter.

Yoran Tonnema, student Commerciële Economie aan Hogeschool Windesheim (Zwolle), heeft in opdracht van Fambizz een onderzoeksenquête opgesteld. Deze enquête bevat onder meer vragen over de kwaliteit van Fambizz.nl, de informatievoorziening en de advertentiemogelijkheden.

Uw deelname aan het onderzoek helpt Fambizz om de plus- en minpunten van het online platform in kaart te brengen en zodoende erachter te komen waar verbeteringen mogelijk zijn. Met de onderzoeksresultaten kan Fambizz haar dienstverlening optimaliseren.

Wilt u Yoran én Fambizz helpen zodat u in de toekomst uw kennis met betrekking tot familiebedrijven nog beter op peil kunt houden? Klik dan op onderstaande link om door te gaan naar de enquête. Deelname aan de enquête neemt ongeveer tien minuten van uw tijd in beslag. Uw antwoorden worden uiteraard vertrouwelijk verwerkt.

Alvast hartelijk bedankt voor uw deelname.

Contactgegevens
Yoran Tonnema
Yoran@Functioneelwit.com
T: 0570 – 760 370

Link naar enquête: http://bit.do/EnqueteFambizz

Recommended Posts