Fambizz Legal Top 30

Welke advocatenkantoren doen er toe als het gaat om familiebedrijven? Welke notarissen en fiscalisten helpen vermogende families aan een onbezorgde toekomst? De 30 belangrijkste kantoren van Nederland als het gaat om juridische dienstverlening aan familiebedrijven vind je terug in onderstaande Fambizz Legal Top 30.

Allen Overy
Plaats Amsterdam 
Profiel 
Internationale advocatenfirma met vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Azië en het Pacifische gebied en Afrika.

AKD Advocaten en notarissen
Plaats Amsterdam
Profiel Advocaten- en notarissenkantoor met expertise in vrijwel alle rechtsgebieden op zowel nationaal als internationaal niveau.

Arcagna
Plaats Amsterdam
Profiel Advocaten- en belastingadviseursonderneming opgericht door advocaat en fiscalist Arnold van der Smeede. Gespecialiseerd is in het geven van fiscaal advies aan vermogende particulieren en hun familiebedrijven, zowel nationaal als internationaal.

Baker & McKenzie
Plaats Amsterdam
Profiel Een wereldwijd opererend advocatenkantoor dat zich bezighoudt met de economische uitdagingen van de 21e eeuw.

Boekel De Nerée
Plaats Amsterdam
Profiel Advocatenkantoor met expertise op het gebied van alle commerciële rechtsgebieden waarbij de focus voornamelijk ligt op ondernemingsrecht, vastgoed en arbeidsrecht.

Boels Zanders
Plaats Maastricht
Profiel Advocatenbureau dat de belangen behartigt van ondernemers, bestuurders en hun organisaties.

Buren NV
Plaats Den Haag
Profiel Advocatenkantoor dat een volledig scala aan diensten aanbiedt aan zowel nationale als internationale cliënten.

Damsté Advocaten Notarissen
Plaats Enschede
Profiel Advocaten- en notarissenkantoor dat bekend staat om het hoge kennisniveau van haar professionals.

Delissen Martens
Plaats Den Haag
Profiel Advocatenkantoor voor ondernemers en particulieren met een open en informele werkwijze.

Dijkstra Voermans
Plaats Rotterdam
Profiel Advocatenkantoor waar adviseren, procederen en kennisdelen de kern vormen. Ontstaan vanuit BDO Accountants & Adviseurs, waar het kantoor nog altijd warme banden mee heeft.

DVDW
Plaats Den Haag/Rotterdam
Profiel DVDW Advocaten is een groeiend, middelgroot commercieel advocatenkantoor dat zich met name richt op zakelijke opdrachtgevers.

Greenille 
Plaats Rotterdam
Profiel Boutique met advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Gespecialiseerd in de begeleiding van vermogende particulieren en families.

HVG Law
Plaats Amsterdam
Profiel Een advocaten- en notarissenkantoor dat vanwege de ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte benadering wordt beschouwd als toonaangevend in de markt: professioneel, communicatief en 24/7 beschikbaar voor cliënten.

Houthoff Buruma
Plaats Amsterdam
Profiel Advocatenkantoor met meer dan 250 medewerkers wereldwijd. De advocaten werken nauw samen met hun cliënten om ten tijde van veranderende marktomstandigheden innovatieve oplossingen en goed juridisch advies te geven.

Kennedy van der Laan
Plaats Amsterdam
Profiel Een Nederlands advocatenkantoor dat internationaal opereert en waar maatschappelijk verantwoord ondernemen vanaf de oprichting in 1992 één van de kernwaarden is.

KienhuisHoving
Plaats Enschede
Profiel Advocaten- en notarissenbureau waar specialisten voor een bepaald rechtsgebied samenwerken in een praktijkgroep.

Koele PC 
Plaats Deventer
Profiel Met ruim twintig jaar ervaring als advocaat en belastingadviseur ondersteunt Ineke Koele van Koele PC de top van de markt. In Nederland, maar ook in Europa en de Angelsaksische landen staat zij private clients – vermogende particulieren en families – bij.

Kneppelhout & Korthals Advocaten
Plaats Rotterdam
Profiel Advocatenkantoor dat werkt voor grote en middelgrote ondernemingen, centrale en lokale overheden, non-profit instellingen en nationale en internationale organisaties.

La Gro Advocaten
Plaats Alphen aan den Rijn
Profiel Full-service advocatenkantoor dat zich met name richt op ondernemers en (lokale) overheden.

Lexence
Plaats Amsterdam
Profiel Advocaten- en notarissenbureau dat juridische diensten levert aan Nederlandse organisaties en bedrijven.

Loyens & Loeff
Plaats Oosterbeek
Profiel Dienstverlener die gespecialiseerd is in het geven van juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden.

NautaDutilh
Plaats Amsterdam
Profiel Groot internationaal advocatenkantoor dat zich niet alleen richt op ondernemings- en bankrecht, maar ook op fiscaliteit, intellectueel eigendom en patenten, mededinging, telecom, media, vastgoed en verzekeringen.

Nysingh Advocaten en notarissen
Plaats Apeldoorn
Profiel Advocaten- en notarissenkantoor dat notariële en juridische oplossingen biedt voor overheden, bedrijven en instellingen.

Pellicaan
Plaats Amsterdam
Profiel Advocatenbureau waar persoonlijke betrokkenheid een belangrijke rol speelt in de dienstverlening.

Rebastion
Plaats Maastricht
Profiel Belastingadvieskantoor dat middelgrote en grote bedrijven en vermogende particulieren adviseert over fiscale, financiële en juridische vraagstukken met betrekking op hun vermogen.

Scienta Fiscalis
Plaats Alblasserdam
Profiel Belastingadviseurskantoor van Yvonne (M.) Tigelaar-Klootwijk. Voorziet ondernemers van advies. Voert ook geregeld second opinions uit.

Spigt Litigators
Plaats Amsterdam
Profiel Advocatenkantoor dat zich met name bezighoudt met het voeren van procedures en het adviseren over geschillen.

Trip
Plaats Groningen
Profiel Het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord-Nederland met een specialistische dienstverlening.

Van Doorne
Plaats Amsterdam
Profiel Advocaten- en notarissenkantoor dat Nederlandse en internationale ondernemingen, financiële instellingen, semipublieke instellingen en overheidsinstellingen adviseert. Tevens rijksadvocaat namens het Ministerie van Financiën.

Wintertaling
Plaats Amsterdam
Profiel Advocaten- en notarissenkantoor dat gespecialiseerd is in vastgoedrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en ondernemingsrecht. Specialist Marein Smits is trekker van de familiebedrijvenpraktijk.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief