Familie begint Limburgse toeristentrein

 In Innovatie

Arcen – Het Limburgse familiebedrijf Avontuur in Arcen start vandaag met de exploitatie van een elektrisch aangedreven toeristentreintje.

Het Arcense bedrijf Avontuur in Arcen gaat vervoer verzorgen voor toeristen. Vandaag begint het familiebedrijf  met de exploitatie van een elektrisch aangedreven toeristentrein. Het is de bedoeling dat deze trein per 1 april langs toeristische trekpleisters in de provincie Limburg gaat rijden.

Verschillende attracties
Tijdens voorjaars-, zomer- en herfstvakanties zal de trein rijden. De trein vervoert toeristen van en naar toeristische attracties in de gemeenten Venlo, Horst aan de Maas en Bergen. Er is plek voor dertig personen. Boy van Minderhout, samen met zijn broer Addy eigenaar van het bedrijf, laat aan Dagblad De Limburger weten dat het bedrijf medio oktober gaat evalueren of de trein een succes is. Als dat het geval is, willen de gebroeders Van Minderhout met behulp van lokale horeca-ondernemers proberen om de trein ook in de wintermaanden te laten rijden.

Avontuur in Arcen is onderdeel van het familiebedrijf B&A. Dit bedrijf bestaat reeds tien jaar en is in handen van de broers Boy en Addy van Minderhout. De elektrische toeristentrein wordt maandagavond 18 maart gepresenteerd in pretpark Toverland in Sevenum.

Recommended Posts