Familiebedrijf AFAS Software organiseert Dag van de gezonde zorg op 1 november

Familiebedrijf AFAS Software organiseert in samenwerking met financieel detacheerder FBD op 1 november de Dag van de gezonde zorg. Tijdens dit evenement gaan inspirerende sprekers met elkaar in gesprek over de bestuurlijke en financiële uitdagingen waar de zorgsector dagelijks mee te maken heeft. Het evenement vindt plaats bij AFAS Software in Leusden.

André Rouvoet, voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland en oud-politicus, zal een keynote speech geven over de vernieuwing van de zorg. Philip J. Idenburg, trendwatcher en auteur van het best verkochte managementboek over de toekomst van de zorg, presenteert een roadmap naar toekomstbestendige zorg. Michel van Schaik, directeur gezondheidszorg Rabobank, houdt vervolgens een pleidooi voor het investeren in vitale gemeenschappen, in plaats van te focussen op ‘reparatie-geneeskunde’. Deze eerste editie van de Dag van de gezonde zorg wordt gemodereerd door dagvoorzitter Victor Vlam.

Tijdens de Dag van de gezonde zorg staan de volgende vragen centraal: wat kunnen bestuurders en managers doen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en kosten te besparen? Hoe kan co-creatie ervoor zorgen dat organisaties nu en in de toekomst goede zorg leveren. En hoe houden we de gezondheidszorg ook voor toekomstige generatie hoogwaardig, toegankelijk en betaalbaar? “Een transformatie van disease management naar health management kan de sector toekomstbestendig maken. Innovaties zijn hierbij ondersteunend en stimulerend, maar geen doel op zichzelf” aldus visionair en spreker op het evenement Philip J. Idenburg.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief