Familiebedrijf Boon Beheer verwacht kosten te besparen

 In Finance, Innovatie

Sliedrecht – Boon Beheer, eigenaar van supermarktformule MCD verwacht kosten te besparen met het warehouse managementsysteem WISE. Dat meldt logistiek.nl.

Het warehouse managementsysteem (WMS) WISE van softwareleverancier VCD IT is een magazijnbeheersysteem voor distributiecentra. Dit nieuwe systeem wordt ingevoerd in twee distributiecentra, die in Sliedrecht en die in Ridderkerk. Door het gebruik van WISE in combinatie met voicepicking (via spraakherkenning verzamelen van orders) technologie verwacht de leverancier enorme kostenbesparingen te realiseren.

Ruimere blik
Het systeem geeft niet alleen de huidige stand van zaken van het distributiecentra door aan het ERP-systeem (standaard software voor het registreren van bedrijfsgegevens). WISE biedt volgens softwareleverancier VCD Automatisering ook een ruime blik op alle activiteiten, operaties en voorraden van de distributiecentra.

Bloeiend familiebedrijf
Boon Beheer is al sinds 1888 een familiebedrijf. Inmiddels zijn er ruim zestig afnemers aangesloten bij Boon, waaronder veertig supermarkten die bij de MCD franchise supermarktformule horen. Ook levert het familiebedrijf aan supermarktketen Agrimarkten in Zeeland en Brabant.

Recommended Posts