Familiebedrijf C&A strikt Cindy Crawford voor kledinglijn

Amsterdam – C&A heeft een heus topmodel gestrikt. Niemand minder dan Cindy Crawford gaat een nieuwe wintercollectie uitbrengen voor de modeketen.

Na een eigen schoenenlijn voor Van Haren heeft het voormalig topmodel nu zelf een eigen modecollectie ontworpen in samenwerking met C&A. “Ik heb er altijd van gedroomd mijn eigen modelijn te hebben en ik ben ontzettend gelukkig dat ik samen met C&A in dit avontuur kan stappen”, laat Crawford weten in een persbericht.

Collectie
De modelijn voor familiebedrijf C&A heet Cindy Crawford@C&A en is een damescollectie voor komende winter. De door Crawford gecreëerde lijn bestaat onder andere uit truien, blazers, jeans, tops en leren jasjes. Over haar ontwerpen zegt ze: “Ik wilde comfortabele mode brengen, geschikt voor elke dag.” Haar favoriete item is de coatigan, een lange cardigan die je ook als jas kunt dragen.

Samenwerking
C&A ging eerder al samenwerkingen aan met Nederlandse en Duitse beroemdheden. De items van het Amerikaanse topmodel Crawford zijn van maat 36 tot en met 46 verkrijgbaar bij 1500 C&A filialen in heel Europa. In Nederland scoor je vanaf 1 september een echte ‘Cindy’ bij één van de C&A-winkels, op de webshop of via Wehkamp.nl.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief