Familiebedrijf Café Hogenboom wint Gouden Fust

 In Privé & Vermogen

Roelofarendsveen – Het Zuid-Hollandse familiebedrijf Café Hogenboom heeft de eerste prijs gewonnen in de verkiezing van Gouden Horecazaak 2012. Het café-restaurant laat hiermee ruim tweeduizend andere horecaondernemingen achter zich.

Het café heeft de prijs te danken aan gastvrijheid en het kwalitatief goede tapbier. Vorig jaar werd de horecagelegenheid nog twaalfde. De verkiezing Gouden Horecazaak is onderdeel van Goed Getapt, een kwaliteitsprogramma van familiebedrijf Heineken. Het programma bestaat nu zeven jaar en wil bewustwording van kwaliteit in de horeca realiseren. Heineken publiceert elk jaar een top-100 van horecaondernemingen. De drie bedrijven aan de top krijgen een prijs: het Gouden Fust, het Zilveren Fust of het Bronzen Fust.

Reactie
Bart Hogenboom, eigenaar van Café Hogenboom, is erg blij met de titel van Gouden Horecazaak. “Het is echt geweldig”, laat hij aan Fambizz weten. “We hadden er ook op gehoopt. We wisten dat we hoog stonden landelijk, maar dan nog is het altijd maar afwachten.” Dat het café-restaurant een familiebedrijf is, draagt volgens Hogenboom zeker bij aan het succes van Café Hogenboom. “Die familieband is zeker van toegevoegde waarde en door samen hard te werken, hebben we dit bereikt.”

Recommended Posts