Familiebedrijf Detailresult Groep neemt Vroegop-Windig over

 In Finance

Velsen-Noord – Alle activiteiten die AGF leverancier Vroegop-Windig uitvoert worden overgenomen door Detailresult Groep. Dat meldt de leverancier in een persbericht.

Vroegop-Windig levert al dertig jaar AGF producten aan supermarkten Dirk van den Broek, Digros en Bas van der Heijden. Detailresult Groep, het resultaat van de fusie tussen familiebedrijven Dirk van den Broek en DekaMarkt, gaat alle activiteiten die de leverancier uitvoert vanuit haar distributiecentrum in Bleiswijk overnemen. Het plan voor een overname is ontstaan door de wens van Detailresult Groep om voor AGF en de overige versgroepen de regie te voeren. Op 8 september vindt de daadwerkelijke overname plaats.

Betrokkenheid
De medewerkers van het distributiecentrum in Bleiswijk komen door de overname in dienst van Detailresult Groep. Het management is de komende jaren nog in handen van Vroegop-Windig onder verantwoordelijkheid van Detailresult Groep. De komende vijf jaar blijft de leverancier AGF producten leveren. De betrokkenheid van het bedrijf wordt in de komende jaren geleidelijk aan afgebouwd.

De komende maanden gaat Detailresult Groep een distributiecentrum voor verswaren inrichten naast het voormalige distributiecentrum. Na de uitbreiding biedt DRG Bleiswijk op deze locatie werkgelegenheid aan ongeveer 300 mensen.

Recommended Posts