Familiebedrijf Faber Vlaggen grootste vlaggenproducent

Amsterdam – Vandaag maakte Faber Group op haar website bekend dat het familiebedrijf Shipmate overneemt. Daarmee wordt Faber Vlaggen, ook een familiebedrijf, de grootste vlaggenproducent van Nederland.

De twee tachtig jaar oude familiebedrijven vinden in elkaar een goede partner: qua cultuur en core business – het bedrukken van reclametextiel – hebben ze dezelfde ideeën. Shipmate vormt met haar eigen digitale drukfabriek in Vlaardingen een belangrijke aanvulling op de digitale drukmachines van de Faber Group in Polen en Frankrijk. Het samengaan van de familiebedrijven zorgt ervoor dat de grote internationale klanten, de overheid en het MKB nog beter worden ondersteund.

Nauwe samenwerking
Martin Koppelaar, CEO Faber Group laat weten: “Door gezamenlijke inkoop en permanente optimalisatie van de productiecentra kan de Faber Group garant staan voor een uitstekend product. Shipmate is een waardevolle bijdrage in die Faberfilosofie.” Sinds vorig jaar werken de familiebedrijven al nauw samen, voornamelijk op het gebied van evenementen en citydressing in Nederland. Sinds 27 april 2012 is Shipmate officieel onderdeel van de Faber Group.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief