Familiebedrijf genomineerd door RTL-programma

Alkmaar – Volkswagen-dealer Martin Schilder Groep maakt kans op de Succesaward 2013. Het familiebedrijf is genomineerd door het RTL-programma De Succesfactor.

Familiebedrijf Martin Schilder Groep is door RTL-programma De Succesfactor geselecteerd om mee te doen aan het programma. In elke aflevering van het programma zijn ondernemers van verschillende bedrijven te zien die vertellen over de succesformule van hun bedrijf. Aan het einde van alle afleveringen mag het publiek stemmen op de onderneming die hen het meest aanspreekt. De onderneming met de meeste stemmen wint de Succesaward 2013.

Nominatie
Marco Schilder, algemeen directeur van de Martin Schilder Groep, laat weten dat zijn onderneming geselecteerd is door het RTL-programma omdat het een succesvol familiebedrijf is. Volgens Schilder is zijn bedrijf in staat veranderende omstandigheden om te zetten in kansen voor klanten en het bedrijf.

Familiebedrijf
In 1935 startte Martin Schilder in Limmen met het verkopen van fietsen. Twee jaar later stapte hij over op de verkoop van DKW-auto’s. Dit was een succes en weer twee jaar later sloot hij een contract met de importeur van Volkswagen. Schilder was één van de eerste in Nederland die de Volkswagen Kever verkocht. In de jaren vijftig verhuisde het familiebedrijf van Limmen naar Alkmaar en opende het filialen in verschillende plaatsen.

Op zondag 7 april om 12.55 uur is de Martin Schilder Groep te zien in De Succesfactor op RTL 7.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief