Familiebedrijf genomineerd voor de Koning Willem I Prijs 2016

Onder de genomineerden voor de Koning Willem I Prijs 2016 in de categorie Grootbedrijf valt één familiebedrijf. Naast Koninklijke Philips N.V. en Koninklijke Vopak N.V., dingt ook de familiaire organisatie Koninklijke Zeelandia Groep mee naar deze ondernemingsprijs.

De organisatie noemt de Koning Willem I Prijs zelf de Oscars voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Winnaars vandaag bekend
Vanavond worden de winnaars bekendgemaakt van de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016 en de winnaars voor de Koning Willem I Prijs 2016 in de categorieën MKB en Grootbedrijf. Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting, heeft toegezegd aanwezig te zijn bij de uitslag van de verkiezing. Brainport Regio Eindhoven is het toneel van de uitreiking.

Genomineerden Koning Willem I Prijs 2016 in de categorie MKB
De volgende bedrijven zijn door het bestuur van de Koning Willem I Stichting genomineerd voor de Koning Willem I Prijs 2016 in de categorie MKB (op alfabetische volgorde):

TOBROCO Machines
Ventura Systems B.V.
VERHOEF Aluminium Scheepsbouwindustrie B.V.

Genomineerden Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016
Onder leiding van juryvoorzitter Anne-Marie Rakhorst heeft de vakjury van de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap de volgende initiatieven genomineerd voor de Plaquette 2016 (op alfabetische volgorde):
Fairphone
Fujifilm Manufacturing Europe B.V.
Koppert Cress B.V.

Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Willem I Prijs via het Twitter-account van de organisatie. Mocht je meer willen weten over de prijs: RTL maakte al eerder een item over de Willem I Prijs.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief