Familiebedrijf Heerlijkehuisjes.nl aan het woord

 In Bedrijfsoverdracht, Homepage

Het Nederlandse familiebedrijf Heerlijkehuisjes.nl heeft de wind flink in de zeilen. Dit resulteerde eerder al in verschillende FD Gazellen Awards, voor snelgroeiende en ambitieuze organisaties in Nederland. Familiebedrijven.tv ging langs bij het bedrijf uit Steenwijk, om bij te praten met de tweede generatie van de familie Dekker.

Heerlijkehuisjes.nl is een online verhuurbedrijf van vakantiehuisjes en groepsaccommodaties in binnen- en buitenland. Sinds 2016 is Arjen Dekker directeur van het familiebedrijf; destijds nam hij de leiding over van zijn vader. Terwijl Heerlijkehuisjes.nl staat voor vakantie en ontspanning, wordt er achter de schermen natuurlijk hard gewerkt en gegroeid! De drie FD Gazellen op een rij bewijzen deze prestaties en de potentie.

Familiebedrijven.tv ging langs in Steenwijk (Overijssel) om te praten met de tweede generatie Dekker die aan het roer staat van het online bedrijf. Er werd onder meer gesproken over de beweegredenen om het familiebedrijf over te nemen, maar ook werd hem gevraagd waarom Heerlijkehuisjes.nl is begonnen met een Raad van Advies. En welk advies heeft Arjen Dekker voor zij die erover denken om het familiebedrijf over te nemen en voort te zetten?

Benieuwd naar de video? Bekijk hem dan hier of ga naar www.familiebedrijven.tv.

Recommended Posts