Familiebedrijf Kuijpers speelt hoofdrol in docufilm

 In Innovatie

Helmond – In het Industrieel Atrium in Helmond vond gisteren de opening en première plaats van de thematentoonstelling en documentairefilm over ruim negentig jaar familiebedrijf Kuijpers.

Installatiebedrijf Kuijpers heeft een thematentoonstelling gemaakt over het eigen bedrijf die te zien is in het Industrieel Atrium in Helmond. Met de benoeming van Aukje Kuypers als voorzitter van het directieteam van Kuijpers, per 1 januari 2013, staat inmiddels de vierde generatie Kuypers aan het roer van het familiebedrijf. Voor Kuijpers was dit aanleiding om Stichting Industrieel Erfgoed Helmond (SIEH) opdracht te geven een thematische tentoonstelling te realiseren waarin het ontstaan, de ontwikkeling en de toekomst van Kuijpers centraal staat. De thematentoonstelling bestaat uit een filmdocumentaire, een thematentoonstelling en een kroniek.

Familiebedrijf
Kuijpers Installaties is in 1920 opgericht in St-Michielsgestel en verhuisde in 1927 naar Helmond. Intussen staat de vierde generatie aan het wiel en werken er ongeveer 8.000 medewerkers op de acht vestigingen.

 

Recommended Posts