Familiebedrijf lanceert ‘snelwegsurinamer’

 In Innovatie

De Palmboom, een begrip in Rotterdam, opent een tweede vestiging langs de A13. Daarmee heeft het restaurant een primeur: de eerste snelwegsurinamer.

In Nederland wonen zo’n 350.000 mensen van Surinaamse afkomst, maar gek genoeg was het nog nergens mogelijk om langs de snelweg een Surinaamse maaltijd te bestellen. Tot nu. Want langs de A13 tussen Delft en Rotterdam opent familiebedrijf De Palmboom het eerste snelwegrestaurant met een Surinaamse keuken. Hongerige automobilisten en truckers kunnen hier terecht voor Surinaamse klassiekers als roti, bakkeljauw en pom.

Het Algemeen Dagblad maakt vandaag melding van de primeur. De Palmboom is de onderneming van de familie Ganeshie. Het familiebedrijf timmert flink aan de (snel-)weg. In Rotterdam-Feijenoord heeft de familie al jaren een restaurant, maar sinds vorig jaar is De Palmboom ook te vinden in de de Rotterdamse Markthal.

Naamsbekendheid
De Palmboom langs de A13 is gevestigd in de voormalige vestiging van La Place, de restaurantformule van V&D. De familie Ganeshie hoopt dat het restaurant gaat helpen de naamsbekendheid buiten Rotterdam te vergroten. De uitbreiding is met name gericht op de afhaler. Mensen die in Rotterdam werken en in Den Haag Wonen, komen thuis met een smaakvolle Surinaamse Maaltijd. “Handig voor als je aan de beurt bent met koken”, aldus uitbater Ajay Ganeshie tegen de AD-redactie.

Recommended Posts