Familiebedrijf Landwaart Beste Groenteman van Nederland

Maartensdijk – Tijdens de verkiezing van Beste Groenteman van Nederland kwam AGF Landwaart als beste uit de bus. Eigenaar Wim Landwaart vindt het ongelofelijk leuk, voor het hele team. 

Ruim 50 enthousiaste groentemannen schreven zich eind april in voor de verkiezing van Beste Groenteman van Nederland. Na een bezoekje van een mystery shopper die de bediening, de producten en zelfs het toilet testte, volgde een tweede bezoek. Hier werd ook de vakkennis van het personeel beoordeeld. Vervolgens keek de vakjury of hygiëne, lijsten met goederen en versheid van producten in orde waren.

Finale
Wim Landwaart, eigenaar van familiebedrijf AGF Landwaart vertelt: “Na dit traject stonden we ineens in de finale en moesten we een opdracht doen op het podium. Die opdracht bestond uit het maken van de specialiteit van je bedrijf en een herfstgerecht.” Tv-kok Rudolph van Veen presenteerde de finale, die werd gehouden op de beurs AGF Detail.

Niet verwacht
Dat het familiebedrijf de finale won, had Wim niet verwacht. “We waren al heel blij dat we zover waren gekomen. Maar ik vind het ongelofelijk leuk, voor het hele team.” Samen met zijn vrouw, zoons en zo’n twintig man personeel runt Wim de zaak. “Ik heb geen kapsones en heb een hekel aan zeggen dat je de beste bent. Wij hebben daarom maar één streven: we willen altijd beter worden.”

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief