Familiebedrijf levert tweede kunstgrasveld eredivisie

Koninklijke Ten Cate gaat een kunstgrasveld aanleggen voor de nieuwe eredivisionist PEC Zwolle. Het wordt het tweede kunstgrasveld van het familiebedrijf op het hoogste voetbalniveau.

Almelo – Waar Nederland in de ban is van het naderende EK, bereiden veel eredivisieclubs zich alweer voor op het volgende voetbalseizoen. De opdracht voor de aanleg van een kunstgrasveld komt op een goed moment voor familieonderneming Koninklijke Ten Cate, die de vraag naar kunstgras vorig jaar zag terugvallen. Eerder leverde het familiebedrijf al een kunstgrasveld aan Heracles Almelo.

Kunstgraspollentechniek
Het duurzame kunstgrasveld maakt gebruik van Ten Cate’s innovatieve kunstgraspollentechniek en wordt door dochteronderneming Greenfields wereldwijd vermarkt. Hugo de Vries, commercieel directeur van Greenfields is erg blij met de opdracht. “Wij kunnen nieuwe klanten dicht bij huis laten zien dat het heel goed en bijzonder aangenaam voetballen is op het geweven kunstgrassysteem dat GreenFields levert.” Het kunstgrasveld wordt in juni aangelegd.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief