Familiebedrijf Loetje opent hotel in Gelderland

Je kent Loetje ongetwijfeld van de restaurants die grotendeels in de Randstad te vinden zijn. Maar wist je dat de Amsterdamse familie achter het bedrijf ook hotels heeft? De tweede wordt op 15 augustus geopend in Gorssel (Gelderland).

In Gorssel werd in april al een Loetje-restaurant geopend.

Van biljartcafé tot biefstukwalhalla
In januari 2011 opende Hotel Loetje Overveen zijn deuren. In totaal bezit de familie achter de succesvolle organisatie nu twee hotels, negen restaurants en een café, in Overveen, Laren, Bergen, Utrecht en Gorssel. In Amsterdam zijn de restaurants aan de Amstel, aan het IJ, in Oost en op het centraal station te vinden. Het café zit in Zuid. Dat is meteen de oudste locatie van Loetje. Het werd veertig jaar geleden opgericht als (biljart)café van Loetje Klinkhamer, waar je ook terechtkon voor een smakelijke gehaktbal. Niet veel later werd de kaart uitgebreid met biefstuk en dat bleek een schot in de roos: het succes van biefstukwalhalla Loetje was geboren.

Breukelen
De volgende restaurantlocatie zou volgens bronnen in Breukelen komen. Fambizz heeft dat echter nog niet bevestigd kunnen krijgen.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief