Familiebedrijf Neele opent distributiecentrum Rotterdam

 In Innovatie

Rotterdam – Familiebedrijf en logistiek dienstverlener Neele Logistics heeft, in opdracht  van een Amerikaanse klant, een distributiecentrum geopend in Rotterdam Botlek.

Het nieuwe distributiecentrum van Neele Logistics in Rotterdam Botlek is bestemd voor een Amerikaanse klant die Rotterdam prefereert als centrale ligging. Het pand van zesduizend vierkante meter voldoet als opslag en uitvoer van onderdelen voor de  olie- en gasindustrie.

Marktgebied
Het nieuwe, in hoge mate geautomatiseerde distributiecentrum van familiebedrijf Neele Logistics heeft als marktgebied Europa, Afrika, Centraal Azië en het Midden-Oosten. “Het nieuwe distributiecentrum levert grote en nieuwe kansen op voor Neele”, laat Miriam Winkel, kwaliteits- en IT manager van Neele weten aan Fambizz. Het pand in Botlek levert werkgelegenheid op voor veertien medewerkers.

Ondernemersprijs
Het familiebedrijf, dat in 1966 opgericht is, is genomineerd voor de ‘Ondernemersprijs Rotterdam 2012′. Het thema is  ‘succesvol en grensverleggend ondernemerschap’. “Onder andere de grote groei van het bedrijf en het innovatieve aspect spelen een rol in de nominatie”, zegt Winkel. Daarnaast geeft zij aan dat het uniek is dat het logistieke bedrijf in deze economische tijden zo groeit. “We proberen ons echt te onderscheiden op het gebied van transport en serviceverlening.”

Neele Logistcs heeft acht vestigingen in Europa, 230 medewerkers en een omzet van ongeveer 130 miljoen euro.

Recommended Posts