Familiebedrijf Sligro opent nieuw filiaal

Veghel – Op 10 september opent groothandel Sligro de deuren van een nieuwe vestiging voor zelfbediening in Assen. De nieuwe vestiging geldt als één van de paradepaardjes van het groeiende familiebedrijf.

De nieuwe zelfbedieningsgroothandel in Assen is nodig om de sterke groei van de groothandel in voeding in Noord-Nederland voort te zetten. Dat laat Sligro weten aan het Brabants Dagblad.

Paradepaardje
Met een oppervlakte van ruim 4000 vierkante meter, geldt de nieuwe vestiging als één van de paradepaardjes van het familiebedrijf. Inmiddels beschikt het bedrijf over 46 zelfbedieningsgroothandels, 130 supermarkten en ook nog eens 10 bezorggroothandels in Nederland.

Derde generatie
Sligro werd in 1935 opgericht door Abel Slippens, de grootvader van de huidige directievoorzitter Koen Slippens. Het familiebedrijf begon als groothandel in margarine, vetten en oliën. Tien jaar later werden daar ook levensmiddelen aan toegevoegd. Sinds 1989 is Sligro, wat een afkorting is voor Slippens Groothandel, een beursgenoteerde onderneming.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief