Familiebedrijf uitgegroeid tot internationale speler

Rotterdam – Design- & packaging-bureau ZDSGN bestaat in augustus 50 jaar. Het familiebedrijf  heeft naar eigen zeggen door een consistente manier van werken een internationale klantenkring om zich heen gebouwd.

ZDSGN ondersteunt en versterkt de creatie, distributie en management van verpakkingsdesign. Het familiebedrijf  werd in 1963 opgericht door Carel Zorg, destijds opererend als ‘Carel Zorg Studios’, een creatief bureau voor promoties en POS-materialen. Vijftig jaar later is het Rotterdamse bedrijf uitgegroeid tot internationale speler in de merk- en verpakkingsdesign markt. Zo werkt het bedrijf voor wereldwijd opererende FMCG-organisaties en merken zoals Reckitt Benckiser, Danone, Leaf, UPC, Venco en Bison.

Koploper
Door mee te groeien met de branche is ZDSGN in staat geweest om een snelle uitrol van producten en kostenbesparing te realiseren. In de jaren ‘80 was het bureau van Carel Zorg koploper door te investeren in high-end systemen. Tijdens het millennium ontwikkelde het familiebedrijf een vooruitstrevend high-tech softwareprogramma, waarmee het creatieve en productie proces nog steeds op hoog niveau wordt uitgevoerd.

Carel Zorg is nog altijd DGA van het familiebedrijf, maar de nieuwe generatie wordt inmiddels klaargestoomd voor de toekomstige leiding. Dochter Carolyn Zorg-Natte als commercieel directeur en Fabian de Vos als operational directeur.

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief