Familiebedrijf Van Bommel Pen & Papier stopt

 In Bestuur & Personeel

Etten-Leur – Kantoorvakhandel Van Bommel Pen & Papier sluit noodgedwongen haar deuren. Daarmee houdt het familiebedrijf op te bestaan.

Per 1 oktober verdwijnt het familiebedrijf uit het Etten–Leurse winkelcentrum. De zware economische tijden voor de detailhandel, gecombineerd met een hoge huurprijs, hebben ertoe geleid dat het niet meer haalbaar is om nog langer open te blijven. Aan BNDeStem.nl laat eigenaresse Jacqueline van Bommel weten dat het een moeilijke beslissing was om ermee te stoppen

Van vader op dochter
De kantoorvakhandel is in 1980 ontstaan toen kantoorboekhandel Van Nunen opgesplitst werd in een aparte boekwinkel en een kantoorboekhandel. Harry van Bommel nam toen het kantoorgedeelte over. In 1993 begon dochter Jacqueline in de winkel en in 2001 nam ze de onderneming van haar vader over. Van Bommel drukte haar eigen stempel op het bedrijf door enkele wijzigingen aan te brengen in het aanbod van de winkel. Ze stopte met de verkoop van boeken en tijdschriften en legde de nadruk op luxe kantoorspullen, maar ook op cadeau´s zoals servies van het merk Blond.

Sinds vorige week donderdag is een grote opheffingsuitverkoop begonnen. De twee vaste werknemers hebben inmiddels een nieuwe baan gevonden. Zelf laat Van Bommel weten misschien verder te gaan als webshop.

Recommended Posts