Familiebedrijf verzorgt catering nucleaire top

 In Innovatie

De catering tijdens de nucleaire top wordt verzorgd door familiebedrijf Van der Linde uit Berkel en Rodenrijs. Het bedrijf wordt bijgestaan door topkok Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije uit Zwolle.

Familiebedrijf Van der Linde Catering mag tijdens de nucleaire top die vandaag en morgen plaatsvindt de lunch verzorgen voor de machtigste personen ter wereld. Daphne Kerremans, woordvoerder van de top, geeft aan dat de opdracht was een ‘eenduidige uitstraling in de bediening’ neer te zeggen. Van der Linde is daar in geslaagd; de bediening bestaat enkel uit mannen van 25 jaar of ouder die allemaal uitgebreid gescreend zijn.

Speciale Heineken
Behalve door Jonnie Boer – die het menu bedacht – wordt de cateraar tijdens de top ook bijgestaan door familiebedrijf Heineken. In opdracht van de cateraar ontwierp de brouwer een speciaal voor de top ontwikkelde bierfles. Deze speciale variant is enkel verkrijgbaar voor deelnemers van de top en niet te koop in de winkel.

Van der Linde
Familiebedrijf Van der Linde bestaat sinds 1962. Momenteel staat de derde generatie aan het roer. Hans van der Linde geeft sinds 1998 leiding aan het bedrijf, hij nam het stokje van zijn vader over.

Recommended Posts