Familiebedrijf VolkerWessels verenigt dochterbedrijven

 In Bedrijfsoverdracht

Amersfoort – Familiebedrijf VolkerWessels heeft aangegeven de dochterbedrijven J. Kroon & Zn. B.V. en Stam + De Koning Zwijndrecht samen te gaan voegen. De fusie is naar verwachting 1 maart afgerond.

De twee dochterbedrijven van bouwconcern VolkerWessels, J.Kroon en Stam + de Koning, gaan fuseren. De twee werkmaatschappijen van het familiebedrijf gaan verder onder de naam Kroon & De Koning. Aannemingsbedrijf J. Kroon en bouw- en vastgoedontwikkelaar Stam + De Koning bundelen hun kennis, ervaring en mensen om samen de activiteiten uit te gaan voeren. Een woordvoerder van familiebedrijf VolkerWessels geeft aan dat het fucieproces nog in de beginfase zit en 1 maart afgerond is.

Marktpositie versterken
De samensmelting van de twee dochterbedrijven van VolkerWessels moet de continuïteit garanderen en de marktpositie van de bedrijven verstevigen. Het aannemingsbedrijf telt 34 arbeidsplaatsen, Stam + De Koning heeft 75 werknemers in dienst. De woordvoerder kon niet aangeven of er arbeidsplaatsen verloren gaan vanwege de prille opstartfase waarin de fusie zich momenteel bevindt.

Recommended Posts