Familiebedrijven.tv: Het belang van interactie met onderzoekers

In samenwerking met Het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van de Hogeschool Windesheim presenteert Fambizz Familiebedrijven.tv: een kanaal waarop de tofste video’s rondom het familiebedrijfsleven de revue passeren. 

In de serie ‘De Expert’ praten verschillende specialisten uit binnen- en buitenland ons bij over bevindingen rondom en ontwikkelingen binnen het familiebedrijf.

Ramia El Agamy-Khan is de co-founder van mediabureau Orbis Terra Media, hoofdredacteur van Tharawat Magazine – een inspiratieblad voor ondernemers en familiebedrijven – en mede-oprichter van Woman in FB, een internationaal platform waar vrouwen binnen het familiebedrijfsleven samenkomen. Ze benadrukt hoe belangrijk het is dat dat familiebedrijven en wetenschappers met elkaar blijven communiceren over vraagstukken die leven binnen familiebedrijven, zodat academici hier onderzoek naar kunnen doen. Hier profiteert het familiebedrijfsleven weer van, geeft ze aan tijdens de IFERA 2018 Family Business Day in Zwolle.

Benieuwd naar de video? Bekijk ‘m dan hier!

Blijf op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief