Familievrouw Marlies van Wijhe te gast bij RTV Oost

 In Geen categorie, Innovatie

Marlies van Wijhe, Fambizz-columnist en algemeen directeur van familiebedrijf Van Wijhe Verf BV, is te gast in de eerste uitzending van ‘Stand van Zaken’.

Het televisieprogramma ‘Stand van Zaken’, dat aanstaande zondag om 16.39 uur start op RTV Oost, verwelkomt in de eerste uitzending Marlies van Wijhe. De directeur van familiebedrijf Van Wijhe Verf BV en tevens Zakenvrouw van het jaar 2010 praat met journalist en presentator Jan Medendorp over familiebedrijven en de maakindustrie.

Overijsselse familiebedrijven
Het bedrijfseconomische programma van RTV Oost gaat in op het bedrijfsleven in de provincie Overijssel in de breedste zin van het woord. Grote multinationals, mkb’ers en natuurlijk ook enkele Overijsselse familiebedrijven komen aan bod. Het televisieprogramma gaat niet alleen in op problemen in het bedrijfsleven, maar besteedt ook aandacht aan innoveren en toekomstige strategieën. Het programma zet bovendien de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen op een rij omtrent onder andere de werkgelegenheid en de huizenmarkt.

Stand van Zaken is vanaf aanstaande zondag wekelijks te zien.

Recommended Posts