Familiezaak Bram Moszkowicz ontbonden

 In Bestuur & Personeel

Amsterdam – Het familiemaatschap waar Bram Moszkowicz met zijn broers in werkte, is ontbonden. De reden hiervoor is dat de jurist ook werkzaam is buiten de advocatuur.

Zoals bij menigeen bekend, staat Bram Moszkowicz niet alleen regelmatig in de rechtszaal, maar zit hij ook aan tafel bij RTL Boulevard om commentaar te geven op criminele zaken. En zulke nevenactiviteiten mogen niet, valt op te maken uit een deel van het persbericht dat BNR publiceerde: “Langs deze weg maken wij bekend dat de maatschap Moszkowicz Advocaten per heden is ontbonden. Feitelijk wordt hierdoor de juridische situatie in overeenstemming gebracht met de feitelijke werkelijkheid dat mr. Abraham Moszkowicz naast de advocatuur ook nog andere werkzaamheden verricht.”

Zelfstandig doorgaan
Bram Moszkowicz wilde dinsdagmiddag nog niet reageren op het ontbinden van de familiezaak, laten verschillende media weten. Wel meldt Nu.nl dat Bram zelfstandig door zal gaan. Zijn broers, Max en David, staan nu aan het hoofd van de civiele en strafrechtelijke takken van de Amsterdamse praktijk. Bram Moszkowicz is met name bekend van zaken met mediagenieke cliënten als Desi Bouterse, Willem Endstra en Geert Wilders.

Recommended Posts