Finalisten Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2016 bekend

 In Bestuur & Personeel

De drie finalisten die kans maken Zeeuws familiebedrijf van het jaar te worden zijn bekend. De selectiecommissie heeft uit ruim honderd aanmeldingen de volgende drie finalisten gekozen: Hanse Staalbouw, Omoda Schoenen en transport- en containerbedrijf Wielemaker BV. De uitreiking vindt maandag 12 september 2016 plaats tijdens het filmfestival ‘Film by the Sea’ in CineCity te Vlissingen.

Lees ook: Jury bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van 2016

De finalisten zijn geselecteerd op basis van de voorop gestelde criteria, zoals historische en maatschappelijke waarde, innovatie, de doorgemaakte groei en het belang voor de Zeeuwse economie.

Over de award
Omdat Zeeuwse Familiebedrijven sinds jaar en dag fundamenteel belangrijk zijn voor de Zeeuwse economie is Zeeland Business samen met accountantskantoor Baker Tilly Berk twee jaar geleden de award ‘Familiebedrijf van het Jaar’ gestart. Sinds vorig jaar is de samenwerking uitgebreid met aanvullende partners: de Zeeuwse Rabobanken en de organisatie van Film by the Sea. De winnaar ontvangt een uitgebreid prijzenpakket met onder andere een promotiecampagne van Zeeland Business, uitgebreid financieel advies van Baker Tilly Berk en een bioscoopreclamecampagne van CineCity.

Aanmelden voor de uitreiking
Het bijwonen van het avondprogramma vanaf 19.00 met de uitreiking van de award, gevolgd door het netwerken is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden kan via deze link.

Recommended Posts