Het aftellen is begonnen: heb jij je ticket al?

 In Dossier: AFAS

Het aftellen is echt begonnen. Op 4 oktober staat de eerste avondvullende show met internationale sterren op het programma in de Ziggo Dome: Inspiration360. De opwinding groeit bij alle betrokken partijen en iedereen die al een kaartje heeft besteld. Terecht natuurlijk, gelet op de unieke line-up. Niemand minder dan Richard Branson, Bear Grills en Al Gore gaan jou persoonlijk vertellen over hun ultimate survival van droom naar succes. De show raakt je, geeft je energie en inspireert je op topniveau. Bekende namen als Twan Huys, Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz mogen de groten der aarde aan de tand voelen over hun levens- en ondernemerslessen.

Van het mooie programma hebben we de afgelopen maanden steeds meer mogen prijsgeven. De laatste indrukwekkende naam die we mochten toevoegen aan het lijstje met imposante sprekers is de Nederlandse Anita Elberse. Elberse is professor aan de Business School van Harvard, de beroemde Amerikaanse universiteit waar onder andere  Barack Obama, John. F. Kennedy, Mark Zuckerberg en Bill Gates ooit als student door de gangen liepen. In haar colleges behandelt ze op een bevlogen manier het zakelijke succes van bijvoorbeeld Beyoncé en LeBron James – met uitpuilende collegezalen tot gevolg. Tijdens Inspiration360 zal Anita ervaringen delen over haar eigen pad richting Harvard en haar onderzoek naar mensen die het gemaakt hebben in de wereld van entertainment, media en sport. Hoezo inspirerend?

Inspiration360 gaat eigenlijk verder dan alleen inspireren. Je krijgt tips en handvatten die jou als ondernemer, ambitieuze professional of manager écht gaan helpen. Het gaat om groot denken, dromen, risico’s nemen. Dingen anders doen. Tijdens het event word je aangezet tot actie, zodat je een betere ondernemer wordt.

Tijdens dit avondvullende programma ontmoet je trouwens niet alleen deze internationale sterren, maar ook andere enthousiaste ondernemers, professionals, leiders en managers. Bovendien is er een goede kans dat je mensen als Pieter Zwart (Coolblue), Harold Goddijn (TomTom), Jitse Groen (Thuisbezorgd/Takeaway), Rene Frijters (Knab) of Hugo de Koning (Young Capital) tegen het lijf loopt. En natuurlijk onze eigen CEO, Bas van der Veldt. Zij behoren allemaal tot de Raad van Groeiambassadeurs van Inspiration360-partner NL Groeit.

Heb je nog geen ticket voor het event dat jouw wereld wel eens op z’n kop zou kunnen zetten door het verkrijgen van verbluffende inzichten? Kom dan nu in actie en koop je ticket. Duizenden mensen gingen je al voor en sommige kaarten zijn al (bijna) niet meer te verkrijgen. Wacht dus niet tot het te laat is, want een grotere kans op ultieme inspiratie zul je niet snel meer krijgen. Tot ziens op 4 oktober!

Martijn Delahaye, marketingdirecteur AFAS

Recent Posts